transport og rejser til Polen

kun de bedste og billigste løsninger

Vi har overblikket over alle muligheder; færger til Polen, flybilletter, badeferie, skolerejser og mange flere

Den bedste vej til Polen

Bare nyd turen, så klarer vi resten.

De bedste priser

Vi har eksklusiv aftaler, og kan derfor tilbyde de bedste priser

Eksperter i Polen

Over 15 års erfaring med rejser til og fra Polen

Højt serviceniveau

Vi sidder klar på telefon, eller besøg vores kontor i Valby

Se sejlplaner, ruter, information, booking her.

Vi skræddersyer din rejse til Polen, du skal bare nyde turen, så klarer vi resten

Vi klarer det hele.
Firmature, studierejser, sportsevents eller skolerejser

Vi tilbyder togbilletter til stort set alle de store byer i Europa.

Velkommen til PolenGo!

Vi tilbyder kun de bedste og billigste løsninger, når det gælder transport og rejser til Polen. Vi har overblikket over alle muligheder; færger til Polen, flybilletter, badeferie, skolerejser og mange flere. Lad os hjælpe dig.

Seneste nyheder

Norwegian åbner flyforbindelse fra København til Wrocław. Allerede i april 2024 vil det være muligt at flyve direkte fra København til hovedstaden i Nedre Schlesien.

 

KØBENHAVN: Nye flyruter til Gdansk og Katowice. Fra oktober vil Wizz Air flyve fra København Lufthavn direkte til de to polske lufthavne.

Flere flyruter til Gdansk: Wizz Air begynder fra oktober at flyve til Gdansk og Katowice fra København Lufthavn. Samtidig tyder alt på, at Wizz Air siger farvel til Sturup lufthavnen i Malmø, hvorfra man i dag kan flyve til de to polske destinationer.

Første afgang til de to polske byer fra København bliver den 29. oktober, og der er åbnet for billetsalget.

Tre direkte flyruter til Gdansk

Man kan i forvejen flyve med både SAS og Ryanair til Gdansk fra København, mens det bliver den første direkte rute til Katowice fra København.

Gdansk er blevet et populært rejsemål for danskere, der i stadig stigende grad besøger den historiske by, hvor Anden Verdenskrig begyndte, og hvor den efter mange polakkers opfattelse også sluttede med strejkeleder Lech Walesas oprør på skibsværftet i Gdansk.

polennu.dk

 

 

Polens hovedstad byder på alt fra gammel traditionel mad, til moderne in-steder og oplevelser.

Læs mere her

Turismen i Polen blomstrer! Her er 5 grunde til hvorfor din sommerferie skal gå til Polen netop i år – uanset om du er på udkig efter en storby-, bade- eller aktiv ferie. Vi er alle klar over hvordan pandemien og situationen i Ukraine har påvirket turismen. Der er meget, der har forandret sig i løbet af de sidste to år, men Polen er stadig lige så smuk, indbydende og sikker som før. Vi har samlet en liste over hvorfor du bør overveje Polen som en din næste sommerferiedestination – vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det!

Læs mere her