Bustur til Polen

Foretrækker du at slappe af på turen fra Danmark til Polen uden at skulle bekymre dig om trafik og færgetider? Så kan Polen Go tilbyde at arrangere rejser med bus til flere destinationer i Polen.

Komfortabel busrejse

Med Sinbad & Flixbus kan vi også tilbyde rejser til flere polske destinationer.
Emilbus kører med ekstra komfortable busser og er et godt valg, hvis du for eksempel skal til Szczecin-Świnoujście og Kołobrzeg-Świnoujście.

Ombord på bussen får du den bedste service, for eksempel:

  • Ekstra benplads
  • Gratis wifi med høj hastighed
  • Strømstik til dit udstyr
  • God plads til din bagage
  • Alle sæder har justerbare ryglæn

Du er således sikkert en komfortabel rejse, hvor du ikke behøver kede dig, men kan surfe på nettet, chatte med dine venner eller tjekke mail.

Europas niende største land

Med hele 40 millioner indbyggere er Polen et ganske stort land. Landet har på relativ kort tid ændret sig fra at være en del af den gamle østblok til et attraktivt turistland, så her er nok at opleve. udover det er der smuk natur, interessante kulturbyer og ganske rimelige priser.

Bus 866

Du kan få en gratis busbillet til BUS 866 til eller fra København hvis du skal sejle til/fra Polen. Spørge os efter en færgebillet på ruten København – Swinoujscie, eller Swinoujscie – København så kan du sikre dig plads i bussen.

Kørerplan 2022

Hvis du har booket din færgebillet online skal du kontakte os til at booke bussen ved siden af. Når vi bekræfter plads i bussen, husk bare at skrive din færgebillet ud og vise den frem til bus chaufføren.

OBS: VI TILBYDER KUN GRATIS BILLET TIL BUSSEN VED KØB AF FÆRGEBILLET. VI SÆLGER IKKE BUSBILLET ALENE.

Køretiden mellem København og Ystad er ca. 70 minutter.
Fra Ystad Til Ystad
Hverdage 08:00 Hverdage 10:35
Torsdag 20:00 Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag 16:35
Fredag, Lørdag, Søndag 20:00 Fredag, Lørdag, Søndag 18:35

Neptun bus

Vi tilbyder Neptunbus billetter kun ved køb af flybilletter.

Kører mellem København og Malmø lufthavn og fartplanen er tilpasset Wizzair flyafgange.

For at booke en billet, udfyld formularen eller kontakt os direkte på telefonen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Der bedes påregne tilstrækkeligt med ankomsttid til holdestedet og være ved holdestedet mindst 15 minutter før bussens afgangstidspunkt.

Bussen skal overholde de angivne køreplaner. Hvis flyet er forsinket kører bussen fra Malmø Lufthavn max 30 min efter landing.


Køretiden mellem København og Malmø Lufthavn er ca. 1 time.

WOT_3
Winter in Warsaw
Krakow1
Restaurant-Rubinstein-Krakow_9PX0306_fotPiotrPiatek
WOT_1