VELKOMMEN TIL POLENGO!

Vi tilbyder kun de bedste og billigste løsninger, når det gælder transport og rejser til Polen.

Vi har overblikket over alle muligheder; færger til Polen, flybilletter, badeferie, skolerejser og mange flere. Lad os hjælpe dig.

Vi er også Western Union – agent – pengeoverførsel. Det er nemt, hurtigt og en rigtig sikker måde at overføre penge på til alle lande i verden.

NYT FRA POLENGO

Hver sommer mødes tusinder af mennesker for at leve, arbejde og kæmpe som vikinger. Arrangementet, der trækker mange turister til, foregår i nærheden af et sted, der kan have været det legendariske Jonsborg. Læs hele artiklen Vikingetræf ved Wolin i Polen (e73cbe4d).pdf

Leder du efter gode tilbud på spa-hoteller? Her er redaktionens 5 favoritter på Østersøkysten i Polen, få timer hjemmefra. Læs mere here

"..Polen er muligvis mest kendt for sine attraktive storbyer og sin lidt dystre historie. Polakkerne har dog utvivlsomt opdaget værdien i sin smukke kyststrækning, og de forsøger med høj service og imødekommenhed at lokke turister dertil. Hvad end det er en luksuriøs forkælelsestur, historisk tilbageblik eller en charmerende promenadeby, så er der bestemt noget at komme efter.." Læs hele artikel her

Læs mere om Sommer i Polen

SAS har netop åbnet ny rute til Polen med fem fly om ugen mellem København og nordpolske Stettin, den sjette polske SAS-destination fra København

Du kan læse mere om den nye flyrute her 

Ryanair åbner en rute fra København til Gdansk og Krakow, hvormed selskabet indtil videre kommer til at åbne 11 nye danske ruter i 2019.

Ryanair har lagt op til en markant ekspansion i Danmark i løbet af 2019.

Torsdag kunne det irske lavprisflyselskab således præsentere en rute fra København til den polske havneby Gdansk. Ruten starter søndag den 27. oktober, og der flyves dagligt.

Flyet udgår fra basen i Gdansk kl. 06.50 hver morgen med ankomst i København kl.  07.50. Her returnerer flyet kl. 08.15 og ankommer kl. 09.20 i Gdansk Lech Walesa Airport.

Dermed bliver der pludselig konkurrence til SAS, der i dag flyver fire gange om dagen fra København til Gdansk. SAS benytter 90-sæders Bombardier CRJ900, mens Ryanair vil indsætte de velkendte 189-sæders Boeing 737-800. SAS flyver ud af København kl. 08.10 om morgenen, så der er udsigt til konkurrence i lokaltrafikken, selvom SAS har mange polske transferpassagerer på ruten.

I forvejen har Ryanair meddelt, at der i sommertrafikprogrammet startes nye ruter fra København til Bordeaux, Krakow, London-Southend, Liverpool og Prag, og når vintertrafikprogrammet træder i kraft, er Marseille også kommet på rutekortet.


VIL DU HØRE NÆRMERE OM VORES SPECIAL INTRODUKTIONS TILBUD – RING TIL OS PÅ +45 44 45 12 80 ELLER SKRIV PÅ BOOK@POLENGO.DK


Mangler du en idee til weekenden? Prøv Szczecin!

Hvis du overvejer hvilken destination skal tages i betragtning til et kort weekend ophold, læs artiklen i Politikken om den største by i den nordlige Polen – Szczecin.


https://politiken.dk/rejser/art6603132/Weekend-i-Szczecin-Polsk-havneby-har-forvandlet-sig-fra-snusket-til-sev%C3%A6rdig

Vi har åbent mandag til fredag 9:30-17:00

 
Besøg vores nye kontor på Skolegade 2 B – der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren og 3 minutters gang til Valby Station.

Du kan også kontakte os på: e-mail book@polengo.dk eller du kan ringe til os på telefon +45 44 45 12 80