Færge til polen

Polen er nabo til Danmark og absolut et eller flere besøg værd. Og der er mange måder at komme til Polen på fra Danmark – ikke mindst med færge. Hos Polen Go tilbyder vi kun de bedste og billigste løsninger, når det gælder transport og rejser til Polen.

Færgeturen giver samtidig en god mulighed for at slappe af på rejsen og komme udhvilet frem. Polen byder på uendelige feriemuligheder året rundt – både spændende storbyferier og flotte sandstrande, der giver mulighed for den perfekte badeferie.

København - Swinoujscie via Ystad

Selvom sejladsen foregår fra Ystad i Sverige, kan du allerede starte din rejse fra Danmark, da en billet fra København via Ystad til Swinoujscie inkluderer fri passage over Øresundsbroen for bilister.

Sejladsen tager omkring 6 timer.

København - Swinoujscie via Trelleborg

Passer det bedre ind i dine rejseplaner, kan du også komme til Polen fra København via Trelleborg.

Her er op til ni afgange ugentligt med en sejltid på 5 timer og 55 minutter. 

Ombord kan du nyde færgens komfort og rummelige kabiner, og der er god tid til at nyde et godt måltid eller shoppe i færgens butikker, der har et stort udvalg at vælge imellem.

Kontakt PolenGo

Vi er eksperter i Polen

Til Gdynia i Polen via Karlskrona

Bor du i København eller på Sjælland, er det også en mulighed at rejse til Polen via Karlskrona i Sydsverige.

Her er op til 21 afgange ugentligt med en sejltid på 9 timer og 30 minutter, hvor der er god mulighed for at slippe rattet, nyde turen og slappe af, mens du sejler mod nye oplevelser.

Gdynia kaldes også det polske Cannes, fordi byen er hjemsted for en af Polens fineste filmfestivaler – og byen byder på gode shoppemuligheder. I løbet af sommeren kan du opleve flere udendørs musikfestivaler.

Til Polen via Tyskland

Vil du hellere køre selv og skære sejltiden ned til et minimum, er færgeruten fra Gedser til Rostock eller Rødby til Puttgarden i Tyskland et godt alternativ. Du vil altid have flere daglige afgange at vælge imellem. Overfarten tager kun 1 time og 45 minutter eller 45 minutter, før du kan køre af færgen i Rostock eller Puttgarden, og fortsætte i bil mod dit rejsemål i Polen.

 

Smukke strande og charmerende byer

Polen byder på mange muligheder for en skøn ferie, og det er nemt at komme dertil. Her er spændende byer, hvor man mærker historiens vingesus, interessant museer og smukke strande, spaoplevelser og shopping. Her er rimelige priser og madoplevelser i særklasse.

Og når bilen er kørt ombord på færgen, indfinder feriestemningen sig med det samme, for turen er afslappende, og du kan nyde den gode mad og de talrige muligheder for shopping ombord.