Fartplan

Tag færgen til Polen og besøg vores skønne naboland som tilbyder uendelige feriemuligheder året rundt. Du kan vælge en færgerute enten gennem Sverige eller Tyskland. Vi kan hjælpe dig med færgeoverfart, hotelophold og alt det, der skal gøre din rejse til Polen uforglemmelig.

Polferries’ færger giver komfort og sikkerhed. Vores fem færger sejler på ruterne til Polen – fra Ystad til den maleriske by Świnoujście, som består af 44 øer, og fra Nyhäshamn til Gdańsk, den gamle historiske hansestad.

Unity Line blev grundlagt i juli 1994 og er i dag et af de største rederier på transportmarkedet i Østersøen inden for skibsfart, transport og turisme.

TT Lines skibe er bemandet med en erfaren besætning og tilbyder maksimal komfort og pålidelighed. Om bord finder man rummelige kabiner, gode måltider og butikker med et stort udvalg. Du kan allerede starte din rejse fra Danmark, selvom sejladsen foregår fra Trelleborg i Sverige.

Scandlines har verdens største flåde af hybridfærger. Færgerne sejler mellem Danmark og Tyskland fra havnene i Rødby, Gedser, Rostock og Puttgarden.

Stena Line er et af Europas førende færgerederier, og spiller også en vigtig rolle for turismen med sin omfattende passagervirksomhed.
Bor du i København eller på Sjælland, er det let at sejle til Polen med Stena Line. Du kører blot over Øresundsbron til Karlskrona i Sydsverige, hvorfra vi sejler til den fantastiske by Gdynia i Polen.

NYNÄSHAMN - GDAŃSK

Afgangstider på færgeruten Nynäshamn - Gdansk og færgeruten Gdansk - Nynäshamn

Med m/f Wawel og m/f Nova Star: er der afgang kl. 18:00 og ankomst kl. 12:00 den følgende dag. Det gælder for begge færgeruter både i Nynäshamn og i Gdańsk.

Check-in slutter for både gående passagerer og bilister 30 min. før færgens afgang.

*Sejltiden og hyppigheden for Gdansk – Nynäshamn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vil vi råde dig til at kontakte os via telefon.

Der er op til 3 afgange ugentlig med sejltid ca. 18 timer.

TRELLEBORG - ŚWINOUJŚCIE

TT Lines skibe er bemandet med en erfaren besætning og tilbyder maksimal komfort og pålidelighed. Om bord finder man rummelige kabiner, gode måltider og butikker med et stort udvalg. Du kan allerede starte din rejse fra Danmark, selvom sejladsen foregår fra Trelleborg i Sverige.

En billet fra Trelleborg til Swinoujscie og fra Swinoujscie til Trelleborg inkluderer fri passage over Øresundsbroen for bilister.

*Sejltiden og hyppigheden for Swinoujscie – Trelleborg færgeruten kan variere fra sæson til sæson, så vil vi råde dig til at kontakte os via telefon for afgangstider og bedste pristilbud.

Der er op til 9 afgange ugentlig med sejltid ca. 5 timer 55 minutter.

KARLSKRONA – GDYNIA

Du kommer let til Polen via Sverige på ruten Karlskrona-Gdynia. Slip rattet, slap af og hyg dig, mens vi sejler dig til nye oplevelser.
Gdynia – Karlskrona færgeruten forbinder Polen med Sverige.

*Sejltiden og hyppigheden for Gdynia – Karlskrona færgeruten kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at kontakte os via telefon for afgangstider og bedste pristilbud.

Der er op til 21 afgange ugentlig med sejltid 9 timer 30 minutter.

GEDSER – ROSTOCK

Der er noget ved at sejle! Du har adskillige afgange at vælge mellem.

Overfarten tager 1 t 45 min

*Sejltiden og hyppigheden for Gedser – Rostock færgeruten kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at kontakte os via telefon for afgangstider og bedste pristilbud.

RØDBY - PUTTGARDEN

Der er noget ved at sejle! Du har adskillige afgange at vælge mellem

Der er adskillige afgange ugentlig med sejltid 45 minutter.

*Sejltiden og hyppigheden for Rødby – Puttgarden færgeruten kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at kontakte os via telefon for afgangstider og bedste pristilbud.

YSTAD - RØNNE & KØGE - RØNNE

Besøg smukke Bornholm med BornholmerFærgen og nyd Danmarks unikke perle i Østersøen

*Sejltiden og hyppigheden for Rønne – Ystad færgeruten og for Køge – Rønne færgeruten kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at kontakte os via telefon for afgangstider og bedste pristilbud.

Ystad – Rønne

Der er op til 28 afgange ugentlig med sejltid 1 time 20 minutter.

Køge – Rønne

Der er op til 7 afgange ugentlig med sejltid 5 timer 30 minutter.

KØBENHAVN - OSLO

København – Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge.

*Sejltiden og hyppigheden for København – Oslo færgeruten kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at kontakte os via telefon for afgangstider og bedste pristilbud. Priserne for København – Oslo ruten kan stige, som afgangen nærmer sig

Der er op til 7 afgange ugentlig med sejltid 17 timer 15 minutter.

TRELLEBORG - KLAIPEDA

TT Lines skibe er bemandet med en erfaren besætning og tilbyder maksimal komfort og pålidelighed.

Om bord finder man rummelige kabiner, gode måltider og butikker med et stort udvalg. TT-lines nye færgelinje Trelleborg – Klaipeda opererer hver lørdag fra Trelleborg og hver søndag fra Klaipeda.

Litauen er landet for alle, der elsker naturen og god mad. Landet har også et pulserende og imponerende kulturliv med elementer fra barok, renæssance og gotisk. Nationalparkerne i Litauen er perfekte til udendørs aktiviteter såsom klatring, vandreture, cykling eller kajaksejlads. Udforsk den fantastiske natur på din måde.

*Kontakt os via telefon eller mail for afgangstider og bedste pristilbud.

Der er op til 4 afgange ugentlig med sejltid ca. 17 timer.