Ferie i Polen

Hos PolenGo står vi klar til at sikre dig den bedste og billigste rejse, hvad enten du vil med færge, bus eller fly.

Familieferie

Polen byder på mange forskellige oplevelser for både børn og voksne. Her mærker man historien tydeligt i de smukke middelalderbyer, og Polen byder tillige på store naturoplevelser med smukke landskaber og skønne sandstrande.

De hvide sandstrande ved Østersøen vil få ethvert barn og badeglad voksen til at fryde sig. Polen er modsat af hvad mange måske tror oplagt til en skøn badeferie. Her venter kilometervis af hvidt sand, klipper og klitter langs den polske Østersøkyst.

Ikke uden grund kaldes disse smukke strande for Nordeuropas Riviera.

Her finder du også caféer og restauranter og et stort udbud af aktiviteter for alle aldre. For eksempel kan familien ved et besøg i Sopot, der måske er Polens mest berømte feriedestination, gå ud på den 500 meter lange badebro, der er Europas længste træmole.

Swinoujscie har den bredeste strand i Polen – sine steder hele 200 meter bred – og stranden er kendt for sit varme badevand, der ofte når 25 grader om sommeren. Og strandene er tildelt det blå flag for det rene badevand.

Strandaktiviteter

Ud over solbadning, soppe- og svømmeture er der mange aktiviteter ved Polens strande. Her er mulighed for sejlture, kitesurfing, vandcykling og alle former for boldspil. Både boldspil i vandet og på stranden er populært. Og kommer du uden for sæsonen, hvor der er færre besøgende, er der god mulighed for at finde rav – Nordens guld.

Gdynia er en perfekt destination, hvis du rejser med børn, og besøger man Aqua Park Reda, vil børnene juble. Her findes nemlig en over en 60 meter lang vandrutchebane, der går lige igennem en haj!

Kontakt PolenGo

Vi er eksperter i Polen

Polen for børn

Polen er et dejligt sted for børneturister. I Krakow kan børnene opleve dragetæmning eller møde det venlige hvide spøgelse i Chelm og bede om at få et ønske opfyldt.

Slowinski Nationalpark er som taget ud af en barnedrøm om en stor sandkasse og i Jurassic Park i Baltow kan man møde en dinosaur – ansigt til ansigt.

Hos PolenGo hjælper vi gerne med at finde destinationer og aktiviteter, som passer lige til din familie og dine børns alder.

I Gdansk kan I for eksempel komme ud at sejle med en flot “piratbåd.” Der er også mulighed for at besøge bondegårde, og i Warszawa finder man et dukkehusmuseum, der vil interessere børn og voksne i alle aldre.

Ferie i Polen

Hvad enten ønsket er en storby- eller badeferie, kan Polen opfylde ønsket. Her er spa- og wellness hoteller, spændende museer og fascinerende og charmerende byer med gode muligheder for shopping. Og når sulten melder sig, finder man nemt en god restaurant eller café til rimelige priser.