Firmarejser til Polen

Spar tid og ressourcer når jeres medarbejdere skal på erhvervsrejse.

Hos os får I tilrettelagt en rejse ud fra jeres ønsker og budget. Vi ved at faglig udvikling og det forretningsrelaterede er højst prioriteret, men det er naturligvis uden at gå på kompromis med komfort, eller kvalitet. 

Vi planlægger ud fra de konferencer, møder eller teambuilding events I måtte have, og sørger for det hele så I kan fokusere på det faglige indhold. Vi hjælper med at skabe overblik og alt det praktiske det indebærer, at arrangere en grupperejse med erhvervsmæssige formål. Vi har masser af rejseråd til jeres virksomhed, uanset branche eller størrelse.

Firmatur til Warsaw:

Hovedstaden, og Polens største by.

Hovedstaden bugner af gastronomi, shopping og og ikke mindst betydningsfuld historie om en genopbygget hovedstad efter 2. verdenskrig. Genopbygningen af den smukke gamle by var så omhyggelig, at den kom på UNESCOs Verdensarvliste tilbage i 1980.

I Warszawa finder du Lazienki-parken som er ubeskrivelig gennemført smuk, med de grønne områder og botaniske arrangementer. Parken er et fristed, både for turister men også de lokaler. I parken kan man besøge Paladset og opleve de andre historiske monumenter.

Firmatur til Krakow:

Tidligere hovedstad, samt en storslående kongeby. 

I Krakow kan man besøge Schindlers Fabrik (museum), som er fra 2010, og Det gamle jødiske kvarter, Kazimierz. Fra Krakow kan man også tage en heldagstur til koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau, statsmuseet.

Hovedtorvet Rynek Glowny, er Krakows midtpunkt, og er spækket med hyggelige caféer og kendte seværdigheder. I Krakow finder man også den omtalte saltmine, Wieliczka, som er optaget på UNESCOS´s liste over kultur-og naturarv.

Firmatur til Gdansk:

Polens største havneby, med over 1000 år gammel kulturhistorie.

I Gdansk finder du det kendte Museum af anden verdenskrig (Muzeum II Wojny Swiatowej) som er et besøg værd for alle.

Oplev også handelsmarkedet, på loppemarkedet Sankt Dominics, som går tilbage helt til 13. århundrede. Her finder I også samlepunktet for en bred vifte af kulterelle arrangementer.

Vi tilbyder en skræddersyet firmaturen, hvor det faglige indhold er prioriteret, men hvor fælleskabet, fagligheden og teambuilding, er en naturlig del af oplevelsen.

Vi har erfaringen og det rigtige netværk, til at gøre firmaturen administrativt nemt og bekvemt.

Nyd din tur, og overlad alt arbejdet til os.

Kontakt PolenGo

Vi er eksperter i Polen

Vi er din partner til:

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo