GOLF I POLEN

Golf get-away

Golf i Polen er et perfekt match til dem som søger en weekend get-away til to eller hvis man er en større gruppe. Med en golfferie til Polen får man høj kvalitet til fornuftige penge.

Booking

Ring til os for mere information på +45 44 45 12 80 eller skriv til book@polengo.dk

Amber Baltic Golf Club

*Kotczewo i nærheden af Miedzyzdroje. Amber Baltic Golf Club ligger midt i en fredet nationalparks smukke landskabs med sin 18-hullers par 72 mesterskabsbane og dertil en rigtig 9-huls par 3 bane. Den flere gange. De første elleve huller er de sværeste på grund af de mange søer og bække, nogle langs fairways. Man bliver testet allerede på 1. hul, et par 4, hvor man skal over over bækken to gange. 7. hul er banens absolut sværeste. Et par 5 har fået navnet “Kirken”, fordi man i drivet tager sigte efter det lokale kirketårn. Efter 11. hul åbner landskabet sig, og hullerne bliver lidt lettere. Fra 15. hul er der en storslået udsigt over hele banen. Efter drivet på 18. hul, et kort par 5, vil man – uanset tallene på scorekortet – nyde vejen op til greenen og glæde sig over denne skovomkransende del af den smukke bane.

Binowo Golf

*Binowo i nærheden af Szczecin.
Binowo Park ligger i naturskønne omgivelser. Klubben blev officielt åbnet i 2000. Siden er der kommet en 9-hullers par 3 bane til. De 18 huller er en åben parkbane. De første 9 er kendt som “Bakken”. Det går opad mod bøgeskoven med en hældning på mere end 30 meter. Fra 3. green er der udsigt over hele banen og i k I art vejr h e It ti I Tysk Ian d. 5. hu I er banens længste, 535 meter. Her ligger der en kilde, hvis vand siden det 15. århundrede har været kendt for sin styrkende og lægende virkning. De sidste 9-huller kaldes “Søen”, fordi der spilles ved den smukke Kizikasø. En 60 meter lang bro fører fra klubhuset over søen til 10. teested. Afslutningen er smuk og udfordrende, 18. green ligger nemlig på en lille halvø lige foran klubhusets veranda. Efter en god omgang kan man nyde en frokost eller drink i det hyggelige klubhus.

Modry Las

*Raduń i nærheden af Choszczno.
*9-hullers bane, mesterbane med 18 huller, træningsområder. På golfområdet befinder der sig også et klubhus samt overnatningsmuligheder. Modry Las er udvalgt til at være en af de 100 bedste golfbaner i Europa af det britiske golfmagasin “Golf World”, og det er den første 18-hulsgolfbane i Central- og Østeuropa, der er designet af den berømte golfspiller Gary Player. Banen er en klassisk udfordrende golfbane, anlagt i et smukt naturskønt landskab omgivet af store gamle fyrretræs-, birke- og egeskove, smukke søerog marker fyldt med vilde blomster. Banen omfatter en del dybe og stejle bunkers, velfungerende greens, og de to søer spiller en rolle på de fleste huller.

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo