Grupperejser til polen

Vores kendskab til Polen er stort. vi befinder os flere gange årligt i vores store naboland og leder hele tiden efter nye muligheder. Derfor hjælper vi gerne med grupperejser, firmature, studie- , sport – og skolerejser. Vi har over 15 års erfaring indenfor grupper især til Polen, men er også stærke i andre central- og østeuropæiske rejsemål – vi skal nok sige fra, hvis vi ikke har den fornødne viden.

At arrangere en rejse for en større gruppe kan være en tidskrævende udfordring, som både kræver viden og erfaring. Vi har mange års ekspertise i grupperejser og derfor kan I trygt lade os hjælpe jer. Vi planlægger ud fra jeres ønsker, visioner og budget. Og ud fra en god dialog arrangerer vi en rejse ned til den mindste detalje. 

Skolerejse til Polen

Vi tilbyder skolerejser til de tre største storbyer: PolenGo kan hjælpe med hele processen og klarer alt fra overnatning, booking af biletter, til udflugter og

Læs mere »

Vi har mange års erfaring i både små og større grupperejser, i alle aldersgrupper. Det kan både være en klassetur med masser af læring, en vigtig erhvervsrejse, eller en rejse hvor nogle helt særlige aktiviteter er i fokus. Hos os klarer vi alt fra booking af billetter, indlogering, besøg på attraktioner, til shopping og spisesteder.

Hvis I mangler inspiration til jeres rejse, har vi helt sikkert en masse gode forslag som netop passer til jeres gruppe. Vores planlægning er overskuelig og vi vægter højt at tilfredsstille alle medrejsende på turen, så alle kommer hjem med gode oplevelser i rygsækken.