Hotel i Polen

Hos Polen Go er du sikret professionel bistand til at finde lige netop det hotel, der opfylder dine ønsker - uanset formålet med din rejse.

Overnatningsmuligheder

Polen Go besøger vort store naboland flere gange årligt, og vi er derfor opdaterede på de mange overnatningsmuligheder, landet byder på. Om du har lyst til at udforske landskabet, er på jagt- eller golfferie, storbyferie eller har lyst til at forkæle dig selv med et wellnessophold, så kan vi vejlede dig.

Polen tilbyder alt fra familievenlige hoteller i rimeligt prisleje til luksuriøse hoteller, der tilbyder spa og wellness til en weekend i forkælelsens tegn.

Skal hotellet være praktisk placeret i nærheden af lufthavn eller banegård til en forretningsrejse, eller er der tale om en romantisk weekend eller en familieferie? Vi finder det rigtige hotel til den rigtige pris.

Hoteler i Krakow, Warszawa, Gdańsk og andre byer

Også til til storbyferien kan vi finde det rigtige hotel til dig, hvor du kan slappe af efter at have været på sightseeing eller shoppetur.

Besøger du Auschwitz Birkenau, der ligger en halv dagsrejse fra Krakow, og vil du overnatte, før du tager tilbage? Så kan vi også hjælpe med at finde et hotel i nærheden af Auschwitz Birkenau Stats Museum til meget rimelige priser.

Kontakt PolenGo

Vi er eksperter i Polen