Julemarkeder i Polen

Mærk den magiske julestemning i Polen!

Julemarkeder er en skøn del af polsk juletradition og en dejlig måde at komme i julestemning på. Lyden af julesangene, de strålende julelys og den smukke pynt skaber en varm og charmerende atmosfære. Tag til Polen med os og få en magisk juleoplevelse!

Kraków

Krakows årlige julemarked afholdes på byens hovedtorv. Forvent et tæppe af hvid sne på jorden, gigantiske trætønder fyldt med gløgg og sælgere, der sælger stegt oscypek-ost i små stykker og på varme sandwich. Det er også det perfekte sted at købe souvenirs og julegaver!

I år afholdes markedet 26.11-26.12 2021

Warszawa

Warszawas største julemarked afholdes på slotspladsen foran kongeslottet. Et andet julemarked finder du foran Kultur- og Videnskabspaladset, og det må du ikke gå glip af! Fra slutningen af november til midten af januar er Warszawa-markedet fyldt med håndlavet træpynt, traditionel levende musik, dans, skøjteløb, et stort juletræ med lys og masser af vidunderlig mad.
Derudover fyldes Warszawa med lys i december takket være byens årlige julelysfestival, der består af en række lysinstallationer. Festivalen starter på den gamle bydels hovedtorv og fortsætter 20 km langs kongeruten til Wilanów! Et virkeligt smukt syn!

I år afholdes julemarkedet i den gamle bydel fra 26. november 2021 til 6. januar 2022

 

Poznań

Poznans julemarked er atter med i konkurrencen om titlen som “Europas bedste julemarked”! Markedet afholdes på frihedspladsen og skiller sig ud med en julekrybbe og den internationale isskulpturkonkurrence (7.-8. december), hvor skulpturerne får lov til at stå indtil de smelter.

Markedet afholdes 20.11.-26.12.2021

Gdańsk

Hvis du tilfældigvis er i havnebyen Gdansk i december, skal du sørge for at tage en tur til byens julemarked på pladsen Targ Weglowy, der er en del af kongevejen. Her kan du møde den polske julemand, lave piruetter på skøjtebanen og se juletræer fra hele verden. Køb gaver fremstillet af rav fra Østersøen, eller find souvenirs til minde om dit ophold i denne nordlige polske by.

Dette års julemarked afholdes den 19.11. til den 24.12.2021

Wroclaw

Wrocław kan prale af et af Polens smukkeste og største julemarkeder, som strækker sig over Plac Solny og ud til begge sider af Wrocławs torv.
Torvet forvandles til et eventyrligt sted og skaber ikke alene en festlig stemning i hjertet af byen, men gør det også til en vidunderlig oplevelse at finde gaver til at lægge under juletræet. Børn vil elske markedets eventyrskov og gigantiske dværge.

Velkommen til Wroclaw fra 19. november til 31. december 2021

Booking

Ring til os for mere information på +45 44 45 12 80 eller skriv til book@polengo.dk

Billeder fra polske julemarkeder

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo