Poznań

Besøg Polens nye turistmagnet med os, og smag en St. Martins-croissant!

Poznań er en lille perle, der har meget at byde på. Fra ultramoderne til shoppingcentre og tophoteller til renæssance arkitektoniske perler. Den gamle markedsplads med de smukke, historiske og pastelfarvede huse og det gamle rådhus i midten af pladsen er en af de største og flotteste i det østlige Europa. Pladsen er fyldt med billige restauranter og cafeer, som i modsætning til lignende vesteuropæiske turistmagneter stadig har helt anstændige priser for øl og cafe latte.

City Break med

Booking

Ring til os for  mere information på +45 44 45 12 80 eller skriv til book@polengo.dk

Om Poznań

Poznań Besøg Polens nye turistmagnet med os, og smag en St. Martins-croissant! Ring til os for mere information på +45 44 45 12 80 eller skriv til book@polengo.dk Velkommen til Poznan, en smuk og fascinerende by, hvor historien på en usædvanlig måde flettes sammen med de moderne tider. Det er byen, hvor den polske stat opstod for næsten 1.100 år siden. Mieszko I, hvis ansigt er afbilledet på 10 zlotysedlen, gjorde Poznan til den første hovedstad i Polen. Poznan er hovedstaden i Wielkopolska – en af de vigtigste, polske regioner.
Nogle af de vigtigste grunde til at besøge Poznan er hundredevis af erhvervsmesser og sportsbegivenheder. I pauserne mellem forretningsmøderne kan du beundre de historiske rigmandshuse, der repræsenterer en lang række af de arkitektoniske stilarter, som kan findes over hele Polen – fra arkitektur i romersk stil af høj kvalitet over art nouveau til hypermoderne bygninger i det 21. århundrede. Poznan er stolt over den ældste del af byen, som kaldes Ostrow Tumski, et kvarter, der blev etableret i middelalderen i gaderne omkring den gamle markedsplads med det store renæssancerådhus. Har du planer om at besøge Poznan, anbefaler vi, at du går ind på Poznans hjemmeside, hvor du på tre sprog kan finde en præsentation af bygninger og historien om dette charmerende sted. Det moderne Poznan er en metropol, sprængfyldt med liv og et fremragende sted for erhvervslivet. Blandt byens 565.000 borgere er der mere end 133.000 studerende, som om aftenen fylder de utallige pubber, cafeer, klubber og biografer. Byen er vært for en lang række internationale festivaler, koncerter, happenings, udstillinger, samt forestillinger, præsentationer og gallafester. Mange store arrangementer afholdes i det smukke område ved kaproningsbanen “Malta” i den østlige del af byen, hvor der også findes en skibakke. En særlig interessant begivenhed er Sankt Martins-Dagene (DNI Świętomarcińskie), som er en fest til minde om byens skytshelgen Sankt Martin. I nærheden af Poznan kan du hvile ud omgivet af natur. Byen ligger tæt på de smukke søer i Wielkopolska Nationalpark. Parken kan besøges på to hjul ad cykelruten Petla Poznanska, som er en del af den europæiske pilgrimsrute “Sankt Jacobs vej”, der fører gennem Wielkopolska. Hjemmeside om byen poznan.travel

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo