Rejseoplevelser i Polen

Vores kendskab til Polen er stort. vi befinder os flere gange årligt i vores store naboland og leder hele tiden efter nye muligheder. Derfor hjælper vi gerne med grupperejser, firmature, studie- , sport – og skolerejser. Vi har over 15 års erfaring indenfor grupper især til Polen, men er også stærke i andre central- og østeuropæiske rejsemål – vi skal nok sige fra, hvis vi ikke har den fornødne viden.

Vinture

Vingård Miłosz

Vingården var den første i regionen som mottok sertifisering for økologisk jordbruk. Den produserer økologiske, veganske og biodynamiske viner.

Læs mere »
Vinture

Vingård Turnau

“Oprettelsen af Turnau-vinmarken er et forsøg på at vende tilbage til familiens traditioner.
Vi er forenet af venskab, lidenskab og vinkultur, som vi er elskere af.”

Læs mere »
Spa & Wellness

Spa & Wellness i Polen

Polen er et skjult perle for dem, der søger en afslappende og forfriskende spa-oplevelse. Polsk spa og wellness har meget at tilbyde, især i byer som Gdansk, Sopot, Kolobrzeg, og Swinoujscie, som ligger ved den smukke polske kystlinje.

Læs mere »
Spa & Wellness

Amber Park Spa i Niechorze

Amber Park Spa i Niechorze Spa og wellness-oplevelse ved den polske kyst. Nyd en dejlig baltisk ferie i den charmerende ferieby Niechorze på den baltiske

Læs mere »
Tilbud

Polen

Polen er naturens have og kulturens skat. Et demokratisk land midt i Europa, med gæstfrie indbyggere, som er i gang med at udvikle en moderne økonomi, men samtidig værner om sin arv.

Læs mere »
Tilbud

GOLF I POLEN

Golf i Polen er et perfekt match til dem som søger en weekend get-away til to eller hvis man er en større gruppe. Med en golfferie til Polen får man høj kvalitet til fornuftige penge.

Læs mere »
Tilbud

WEEKENDTUR I SZCZECIN

Genoplev Vestpommerns hovedby, som har forvandlet sig til en moderne havneby fuld af energi. Tag på en weekendtur med god mad, masser af kultur, & wellness.

Læs mere »
Tilbud

Gdańsk

2. Verdenskrig, Den Kolde Krig, Solidarnosc en gammel Hansestad. Man er ikke i tvivl om, hvor rig byen har været på den tid. Overalt ser man smukke, gamle bygninger, rigt udsmykkede.

Læs mere »
Tilbud

Poznań

Poznań er en lille perle, der har meget at byde på. Fra ultramoderne til shoppingcentre og tophoteller til renæssance arkitektoniske perler.

Læs mere »
Tilbud

Wrocław

Wroclaw, den historiske hovedstad af Schlesien, er en af de største og ældste byer i Polen, men med en levende nutid.

Læs mere »
Historie

KONGERNES BY KRAKOW

Krakow var tidligere Polens kongeby og man falder hurtigt for byens eventyrlige charme. Her er utrolig mange ting at se på. Hele den indre by er én stor arkitektonisk perle med farverige kulturhistoriske bygninger, hyggelige fortorvscaféer og gode indkøbsmuligheder.

Læs mere »
Spa & Wellness

SPA i Stettin

4-stjernede Radisson BLU Hotel i Stettin er byens bedste med et meget højt serviceniveau, og når man bor på Radisson BLU hotel har man adgang til deres fitnesscenter, swimmingpool, fri internet.

Læs mere »