Skolerejse til Polen

Vi tilbyder skolerejser til de tre største storbyer:

PolenGo kan hjælpe med hele processen og klarer alt fra overnatning, booking af biletter, til udflugter og aktiviteter. 

Få en indholdsrig rejse til skole eleverne i Polen.
Lad os stå for arrangering af alt det praktiske, og I kan fokusere på de alsidige oplevelser Polen kan tilbyde jeres elever. 

Polen har smukke og charmerende storbyer, både lærerige attraktioner, men også uforglemmelige erfaringer som eleverne kan tage med sig hjem.

Skolerejse til Warsaw:

Hovedstaden, og Polens største by.

Hovedstaden bugner af gastronomi, shopping og og ikke mindst betydningsfuld historie om en genopbygget hovedstad efter 2. verdenskrig. Genopbygningen af den smukke gamle by var så omhyggelig, at den kom på UNESCOs Verdensarvliste tilbage i 1980.

I Warszawa finder du Lazienki-parken som er ubeskrivelig gennemført smuk, med de grønne områder og botaniske arrangementer. Parken er et fristed, både for turister men også de lokaler. I parken kan man besøge Paladset og opleve de andre historiske monumenter.

Skolerejse til Krakow:

Tidligere hovedstad, samt en storslående kongeby. 

I Krakow kan man besøge Schindlers Fabrik (museum), som er fra 2010, og Det gamle jødiske kvarter, Kazimierz. Fra Krakow kan man også tage en heldagstur til koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau, statsmuseet.

Hovedtorvet Rynek Glowny, er Krakows midtpunkt, og er spækket med hyggelige caféer og kendte seværdigheder. I Krakow finder man også den omtalte saltmine, Wieliczka, som er optaget på UNESCOS´s liste over kultur-og naturarv.

Skolerejse til Gdansk:

Polens største havneby, med over 1000 år gammel kulturhistorie.

I Gdansk finder du det kendte Museum af anden verdenskrig (Muzeum II Wojny Swiatowej) som er et besøg værd for skole eleverne. Museet indeholder interaktive udstillinger som helt sikkert fanger elevernes opmærksomhed.

Oplev også handelsmarkedet, på loppemarkedet Sankt Dominics, som går tilbage helt til 13. århundrede. Her finder I også samlepunktet for en bred vifte af kulterelle arrangementer.

Vi tilbyder en skræddersyet skolerejse, hvor det faglige indhold er prioriteret, men hvor fælleskabet og det sociale samvær, er en naturlig del af oplevelsen.

Vi har erfaringen og det rigtige netværk, til at gøre skolerejsen administrativt nemt og bekvemt.

Kontakt PolenGo

Vi er eksperter i Polen

Vi klarer alt indenfor

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo