Skolerejse

Skolerejser til Krakow eller Warszawa

Krakow

En grøn og miljøvenlig rejse med tog i Polen fra Swinoujscie til Krakow kan være en fantastisk oplevelse. Rejsen starter fra Københavns Hovedbanegård om formiddagen og fortsætter til søs over den smukke Østersø.

Om aftenen ankommer man til Polen og hopper på de gode polske nattog til Krakow, som er en af Polens mest populære turistdestinationer med en rig historie og kultur.

En rejse med nattog er en miljøvenlig og bekvem måde at rejse på. Vi bestiller ligge- eller sovekupéer, hvor du kan slappe af og få en god nats søvn, mens du nyder turen gennem det polske landskab.

Undervejs kan du nyde den smukke udsigt over det bølgende landskab og de små landsbyer langs ruten og mærke den store diversitet, som Polen har at tilbyde.

Næste morgen ankommer du til Krakow og her vil du opdage en smuk by med en rig historie og kultur. Der er mange seværdigheder at se og opleve.

Alt i alt kan en grøn og miljøvenlig rejse med tog fra Swinoujscie til Krakow være en fantastisk måde at opleve Polen på, samtidig med at du bidrager til at reducere din påvirkning på miljøet.

Vi hjælper jer hele vejen med transport, overnatninger og udflugter

Skriv eller ring til os for at høre mere.

Kontakt PolenGo

Vi er eksperter i Polen

Warzawa

En grøn og miljøvenlig rejse med tog fra Swinoujscie til Warszawa ville være en fantastisk måde at opleve Polen på.

Nattog er en god mulighed for at spare tid og penge, og samtidig undgå at tage en flyvning, som ville bidrage mere til klimaændringer.

Rejsen starter fra Københavns Hovedbanegård om formiddagen og fortsætter til søs over den smukke Østersø.

Om aftenen ankommer man til Polen og starter din rejse med nattoget til Warszawa. Undervejs vil du kunne nyde de smukke landskaber, som Polen har at byde på.

Du vil også have mulighed for at slappe af i din ligge- eller sovekupé og nyde en god nats søvn, inden du ankommer til Warszawa om morgenen.

Når du ankommer til Warszawa Central Station, kan du tage en kort gåtur til det hotel eller hostel, hvor I skal bo.

Og så er det tid til at udforske Polens hovedstad Warszawa.
Vi hjælper jer hele vejen med transport, overnatninger og udflugter

Skriv eller ring til os for at høre mere.