Vingård Turnau

Det hele begyndte med Jerzy Turnau, der var jordejer og skaberen af landbrugskurser i Lviv. Historien tillod ikke en direkte fortsættelse af hans arbejde, men en af hans oldebørn – Zbigniew Turnau – drev i mange år en stor gård, der dyrkede korn og raps, hvor han blev hjulpet af sin søn Jacek og samarbejdspartner Tomasz Kasicki. Den gunstige beliggenhed og det frugtbare klima gav endelig anledning til at stille spørgsmålet: Hvad med vin?

Turnau-vinmarken består af to parceller, der tilsammen dækker 37 hektar. De er primært beplantet med solars, chardonnay og pinot noir druer, samt riesling, hibernal, seyval blanc, rondo, regent og cabernet. De laver også isvin fra frugt, der er frosset om vinteren. En veludstyret vinfremstillingsanlæg og et eget laboratorium gør det muligt at præcist kontrollere alle vinparametre på hvert produktionsstadie. I den historiske produktionsbygning findes også kontorer, en smage- og koncertsal samt en butik, hvor kunder kan få de bedste polske vine.

Vinture til vingårde bliver stadig mere populære i Polen. At besøge vingårde og tage ferie på en vingård er både en form for afslapning og en mulighed for at få ny viden direkte fra vinelskere. At besøge vinfremstillingsanlægget, vingården og området som helhed vil forblive i jeres hukommelse. Ligesom den polske vin, hvis enestående smag I kan opleve under en smagning.

Photo Credit: Instagram Winnica Turnau (@winnica_turnau)
Photos Credit: Instagram Winnica Turnau (@winnica_turnau)

Ring til os for mere information på
+45 44 45 12 80 eller skriv til book@polengo.dk

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo