Opdag et nyt vinland hvor du mindst venter det

Afrejse:                  08.05.-12.05.2024

Kom med på en unik tur til polske vingårde skabt i samarbejde med vinekspert og importør af polske vine Ela Garbarczyk.

På denne tur kan alle vinentusiaster, få udvidet deres viden om polske vine og teste dem af på sine egne smagsløg.

Polske vine får stadig mere anerkendelse blandt kendere og tiltrækker konstant nye tilhængere, vinder priser og er ved at skabe sig en fast plads på verdenskortet over vinområder.

Under turen vil vi besøge tre polske vingårde fra tre forskellige regioner i Polen. Vi vil lære historien om hver vingård, og selvfølgelig vil vi opdage, hvilke vine der bliver produceret, hvilke druesorter der dyrkes, og hvorfor netop disse vin er særlig.

Hele turen er med kost og logi. Vi vil besøge spændende restauranter, der bl.a. vil serverer polske retter og mere klassiske retter, hvor polske vine også er tilgængelige på deres menu.

Turen starter fra København, hvor vi har den samme minibus og rejseleder under hele turen.

Pris kr. 11.225,-

Tillæg til enkeltværelse kr. 2.245,-

* Turen gennemføres kun ved min. 7 personer – ved bestilling indbetales depositum på kr. 2500,- / restbeløb 60 dage før afrejse.

Prisen inkl. bustransport, færgeoverfarter, overnatninger, måltider (eksklusive drikkevarer), entreer og vinsmagninger under besøge på vingårde. 

Se rejseplan

Deltagerne mødes med guiden foran Københavns Hovedbanegård omkring kl. 19.30, afgang fra København kl. 20.00 med bus til Ystad, hvor deltagerne går om bord på færgen, får tildelt kahytter, og derefter er der planlagt en festmiddag på færgen med en lille smagsprøve på polske vine. Overnatning på færgen og sejlads til Polen.

Anden dag begynder med morgenmad på færgen, efterfulgt af en tur til Szczecin, hvor deltagerne indkvarteres på Radisson Hotel. Transport og besøg på vingård Turnau, kombineret med vinsmagning fra deres vingård. Tilbage til Szczecin og fritid. Middag på en førsteklasses restaurant med traditionelle polske retter.

Morgenmad på hotellet, check-out. Kørsel til vingård Miłosz, rundvisning og vinsmagning. Frokost på en restaurant i Zielona Góra. Kørsel til Wrocław. Indtjekning på Puro Hotel, fritid. Middag/aftenmad på en restaurant, der serverer polske retter.

Morgenmad på hotellet, fritid. Afrejse til vingård Silesian, rundvisning i vingården med smagsprøver af deres vine. Frokost på en restaurant i nærheden af vingården. Tilbage til Wrocław, fritid. Middag/aftenmad på en restaurant i Wrocław.

Morgenmad på hotellet, check-out fra Puro Hotel. Afrejse fra Wrocław og kørsel til Rostock-Gedser-færgen, madpakke til rejsen. Middag på færgen i form af buffet. Ankomst til København omkring kl. 20.00, afslutning af turen.

Ring til os for mere information på
+45 44 45 12 80 eller skriv til book@polengo.dk

Photo Credit: Instagram Winnica Turnau (@winnica_turnau)
Photos Credit: Instagram Winnica Turnau (@winnica_turnau)

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo