Polen

POLEN ER TÆTTERE PÅ END DU TROR

Polen er naturens have og kulturens skat. Et demokratisk land midt i Europa, med gæstfrie indbyggere, som er i gang med at udvikle en moderne økonomi, men samtidig værner om sin arv. Hvert år modtager vi ca. 15 millioner turister fra udlandet. De rejser hjem igen med fantastiske minder og kommer ofte tilbage. I Polen kan enhver finde noget til sin smag – den moderne turistinfrastruktur sikrer afslapning på højeste niveau. Vore museer, moderne kunstgallerier, koncertsale, spillesteder, natklubber, svømmehaller og riddeklubber kan imødekomme selv de mest krævende gæsters behov.

BYER OG KULTURARV

Hovedstaden og de andre store byer er attraktive turiststeder for dem, der er interesseret i historie og andre nationers kulturarv. Til trods for de enorme ødelæggelser forårsaget af 2. verdenskrig, er det lykkedes at bevare mange historiske og yderst værdifulde seværdigheder, hvoraf 19 er blevet optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv i 13 kategorier. Iblandt dem findes de gamle bydele i Kraków, Warszawa, Toruń og Zamość, saltminen i Wieliczka, der har været i drift i over 700 år, den middelalderlige korsridderborg i Malbork, der hører til de største borge i verden, Bernardinerklosteret i Kalwaria Zebrzydowska – fredhelligt sted og mål for pilgrimsrejser, den tyske nazistiske koncentrationslejr Auschwitz-Birkenau, to Fredskirker i Jawor og Świdnica, seks trækirker i den sydlige Małopolska, den modernistiske Folkehal opført i jernbeton i Wrocław, Mużakowski landskabspark i Łęknica og urskoven Białowieża .

HAVET, SØER OG SKOVE

Polen er et af de få lande i Europa, hvor man kan opleve så varierede landskaber og naturmiljøer, som er blevet bevaret næsten intakt samt et rigt dyre- og planteliv. De mest værdifulde områder er omhyggeligt beskyttet i 23 nationalparker. Ravgyldne strande ved Østersøen, bjerge og skove, floder og søer – den polske natur er bestemt ikke sparsom. Derfor findes der masser af muligheder for afslapning, hygge, fysisk udfoldelse og turistoplevelser af alle slags.

Booking

Vi hjælper gerne med færge-, fly- og busbilletter, så I kommer godt til/fra Polen og får en god start på rejsen. Har I brug for input, giver vi også gerne en hånd med at planlægge ruten og giver et bud på, hvad der skal opleves, og kan anbefale gode overnatningsmuligheder.

Ring til os for mere information på +45 44 45 12 80 eller skriv til book@polengo.dk

VORES KONTOR ER LUKKET FRA
DEN 28.03-01.04.

I kan kun kontakte os via mail book@polengo.dk.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske.

Kontakt PolenGo